Aan Feyenoord gelinkte Vilhena en transfervrije Boëtius houden zich fit in Rotterdam

Er doken zaterdag twee bekende gezichten op in Rotterdam. Jean-Paul Boëtius en Tonny Emílio Trindade de Vilhena blijken zich fit te houden in de stad van de club waar ze allebei vele jaren voor uitkwamen. Ze doen dit samen met een personal trainer genaamd Patrick Alimasi.

Vilhena staat nog tot de zomer van 2024 onder contract bij FK Krasnodar. Feyenoord ondernam afgelopen winter een poging om hem terug te halen, maar zag hem destijds tijdelijk de overstap maken naar Espanyol. Recent wist 1908.nl te melden dat de Rotterdammers de middenvelder nog niet vergeten zijn. Omdat Vilhena in Rusland speelt, zou hij voor een jaar onder zijn contract uitkunnen.

Boëtius keerde al eens terug in De Kuip, maar de tweede samenwerking groeide niet uit tot een enorm succes. Uiteindelijk voelde het jeugdproduct teveel irritatie vanuit de club en moest hij vertrekken. De kans dat het tot een tweede weerzien komt, is daarom niet al te groot. Wel is de Rotterdammer na vier solide seizoenen bij 1. FSV Mainz transfervrij.