'PSV geïnteresseerd in 20-jarige Belgische verdediger'

PSV won afgelopen zondag de topper van Ajax (3-0) en zette daarmee een grote stap naar de tweede plaats in de Eredivisie. Deze geeft recht op een ticket voor de voorronde van de Champions League. Met dat in het achterhoofd is de Eindhovense club zich al aan het oriënteren voor volgend seizoen. Zo moet Lukas Willen (20) de defensie gaan versterken, zo meldt Het Nieuwsblad.

De Belgische verdediger speelt momenteel voor Zulte Waregem en PSV zou zich al meerdere keren gemeldt hebben voor de jongeling. Voor de Belgische ploeg speelde hij tot nu toe 21 wedstrijden op het hoogste niveau. Afgelopen zondag scoorde hij zijn eerste doelpunt voor de club, bij een 2-3 verlies tegen Cerle Brugge.

PSV wil graag de verdediging versterken voor aankomend seizoen. Zo zijn er zes clubs in de Eredivisie die dit seizoen minder tegentreffers kregen dan de Eindhovenaren. Desondanks bezet de ploeg van Ruud van Nistelrooij die belangrijke tweede plaats. Met nog vier speelrondes te gaan zullen zij proberen die vast te houden om zo volgend seizoen een gooi te doen naar de groepsfase van de Champions League.

Ook interessant