PSV flink op de schop: 'Volgende speler haakt af voor duel tegen Arsenal'

Joey Veerman ontbreekt dinsdagavond bij PSV voor het Champions League-duel met Arsenal. De middenvelder ontbrak maandag op de laatste training voor het duel van de Eindhovenaren en zal dus hoogstwaarschijnlijk rust krijgen van Peter Bosz.

Peter Bosz maakte eerder deze week al bekend dat er wijzigingen gaan plaatsvinden in het basiselftal voor het duel met Arsenal. Naast Joey Veerman krijgt ook Jerdy Schouten rust tijdens de wedstrijd in het Philips Stadion. Wie zeker wel aan de aftrap zullen verschijnen zijn Malik Tillman en Walter Benítez. De basisplaats van Tillman onthulde Bosz maandag tijdens de persconferentie al. Ook Olivier Boscagli krijgt mogelijk rust van de coach van de Eindhovenaren. De centrale verdediger wordt waarschijnlijk vervangen door Armando Obispo.

Geen belang bij duel

Het duel tussen PSV en Arsenal is eigenlijk niet meer van belang voor het doorgaan in de Champions League van de Eindhovenaren. Door de 'remontada' op Sevilla in de vorige speelronde zijn de Eindhovenaren al zeker van een plaatsje in de knockout-fase van het miljardenbal.