Frank de Boer: "Ajax mag me altijd bellen"

Frank de Boer heeft nog niet gesproken met Ajax over een mogelijke terugkeer als trainer bij Ajax. Dat zegt hij in een interview met SBS 6. Maar de clubleiding mag hem wel bellen.

 “Als ze willen praten, dan kan dat altijd. Dat heb ik al vaker gezegd. We zien het wel."

Ajax is op zoek naar een opvolger van John van 't Schip die na dit seizoen vertrekt. Pepijn Lijnders wordt genoemd als nieuwe trainer van Ajax, maar de naam van Frank de Boer duikt ook steeds vaker op. 

Frank de Boer wil luisteren naar Ajax

“Ik weet dat Ajax nog altijd heel diep in mijn hart zit. En als ze me nodig hebben, zal ik in ieder geval gaan luisteren. En dan zien we het wel.”   “Ik heb met helemaal niemand gesproken. Laten we eerst alles op organisatorisch en bestuurlijk niveau maar op orde krijgen.”

Ajax stelt dit seizoen teleur, alleen Jorrel Hato is een van de lichtpuntjes. Dit moet Hato opleveren bij een transfer, marktwaarde.

Nieuwe speler op de markt

Een nieuwe bookmaker op de markt. Dat betekent voor jou de kans op “een gratis gokje van 50 euro aan free bets”

Incasseer je welkomstbonus hier

BetMGM is wereldwijd een van de grootste, meest betrouwbare bookmakers. Bij BetMGM kan je onder meer kan inzetten op sportwedstrijden. BetMGM is nu ook live in Nederland. Dat viert het met een mooie welkomstaanbieding voor nieuwe spelers boven de 24 jaar.

Registreer, zet €10+ in en ontvang €50 aan Free Bets

Bij andere bookmakers had je misschien al een account. Maar schrijf je in en ondervind zelf dat hoe goed de odds van BetMGM zijn. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website is een pre. Ontdek zelf wat voor een fijne site BetMGM is. Geregistreerden ontvangen daarnaast ook regelmatig extra interessante aanbiedingen of tijdelijke acties! Schrijf je daarom nu alvast in en stort meteen of later 10 euro.

Inschrijven

Waarom aanmelden?

  • BetMGM staat voor:
  • Goede odds
  • Gebruikersvriendelijke website
  • Tevreden klanten
  • Interessante aanbiedingen voor nieuwe en bestaande spelers 
  • Betrouwbaar en partner van Premier League of darts en Newcastle United
  • Aanbevolen: Gerenommeerde Websites als casinonieuws.nl beoordelen de spelersvriendelijkheid van betMGM met de maximale 5 sterren!
  • Snelle uitbetaling
  • Licentie: Nederlandse vergunning goedgekeurd door de Nederlandse Kansspelautoriteit
  • Expert: Uitgebreid aanbod van sportweddenschappen

Ofwel alle reden om betMGM zelf eens uit te proberen.

Stort €10 of meer en zet minimaal €10 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.

Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk. Meld je nu aan in slechts een paar korte stappen die nauwelijks tijd kosten. Profiteer van de exclusieve welkomstbonus. It’s Showtime!

Registreer je en pak je welkomstbonus 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 24+

Feyenoord-doelman vertrekt