Is Sánchez wel haalbaar voor PSV? "Deze jongen is een Premier League-salaris gewend"

Rik Elfrink vraagt zich af of het binnenhalen van target Davinson Sánchez wel verstandig is van PSV. De verslaggever is te gast bij een podcast van VoetbalPrimeur en gaat in op de interesse in de Colombiaan, want in Eindhoven lijkt de voorhoede compleet.

Wat volgt is het middenveld en de verdediging. Een hereniging tussen Peter Bosz en Sánchez is een optie, maar er zijn meer kapers op de kust. "PSV heeft de afgelopen seizoenen toch te veel tegengoals gehad. De verdediging was een zorgenkind. Patrick van Aanholt voldoet en van Olivier Boscagli zijn wel hoge verwachtingen. Dan is het idee dat er rechts centraal iets bij zou kunnen komen. Al gaat Jordan Teze daar misschien nog verrassen", begint Elfrink in de podcast.

Volgens hem is de link tussen de verdediger en de Brabanders niet gek. "Dat daar interesse in is, is logisch. Dit zijn spelers die PSV beter kunnen maken. Maar ik geef wel een duidelijke winstwaarschuwing af. Hier zijn zoveel clubs voor in de race, dat het ongelooflijk moeilijk is. Deze jongen is een Premier League-salaris gewend en moet nog behoorlijk wat kosten bij Spurs."

"Dan moet je afvragen: zit daar nog statiegeld op?", vervolgt de clubwatcher. Met andere woorden: zit daar nog restwaarde op? Ik vrees dat dat moeilijk wordt. PSV moet daar heel goed over nadenken of ze zo'n investering willen doen."

Feyenoord-doelman vertrekt