Arne Slot neemt het op voor bekritiseerde Feyenoorder: "Onzin dat hij niet goed genoeg is"

Bryan Linssen maakte in de zomer van 2020 de overstap van Vitesse naar Feyenoord en zowel Dick Advocaat als Arne Slot doen vaak een beroep op de 30-jarige aanvaller. Linssen is met vijf goals gedeeld topscorer van de Eredivisie en Slot is in gesprek met het Algemeen Dagblad vol lof over zijn pupil.

Volgens de 43-jarige trainer van de Rotterdammers beschikt Linssen, ondanks alle kritiek uit het verleden, wel degelijk over het gewenste niveau: "Dat hij het niveau zou missen, die mening deelde ik helemaal niet. En Dick Advocaat schijnbaar ook niet, want die stelde hem ook wekelijks op. We doen Linssen echt tekort als er gezegd wordt dat hij het niveau niet aankan en dat bewijst hij dit jaar weer. Ik weet niet eens of ik deze woorden wel in mijn mond moet nemen want ik zie de koppen alweer voorbijkomen: 'Slot vindt niet dat Linssen tekortkomt'."

'Arne Slot beste trainer die ik heb gehad'

Andersom is Linssen ook vol lof over zijn huidige trainer. In gesprek met het AD steekt hij zijn tevredenheid niet onder stoelen of banken: "Hij spreekt met mij, hij spreekt met iedereen. Hoe hij zijn trainingen leidt, hoe hij zijn besprekingen doet, op dat vlak is hij misschien wel de beste trainer die ik ooit heb gehad. Dit soort dingen zeg ik trouwens ook als ik op de bank zit. Zo is het gewoon."

Feyenoord-doelman vertrekt