FC Twente-verdediger getipt bij Feyenoord: ‘Bleef op de been tegen Gimenez’

Mees Hilgers werd eerder al eens gelinkt aan een transfer naar Feyenoord en wordt nu opnieuw getipt bij de club uit Rotterdam. Jeroen Grueter ziet in de verdediger van FC Twente een speler die de stap naar Feyenoord kan maken. 

Dit vertelt de voetbalcommentator in de voetbalpodcast van de NOS. "Hilgers stond al heel lang op de radar bij Feyenoord en zal daar na zondag nog meer terecht zijn gekomen", vertelt Grueter. "Feyenoord zal zich zeker moeten gaan versterken gezien de blessuregevoeligheid van Gernot Trauner. Een van de eerste spelers die dan op het lijstje wordt gezet, lijkt mij, is Mees Hilgers." Volgens Grueter is Hilgers een speler die in de toekomst voor Oranje kan uitkomen.   

Oud-Feyenoord speler Ben Wijnstekers sprak ook goede woorden over de verdediger in De Telegraaf. 'Een grote, sterke verdediger, die ook tegen een topspits als Gimenez op de been bleef en aanvallend ook zijn inbreng heeft, met name in de opbouw van achteruit. Heel knap wat hij liet zien en dat was niet voor het eerst.' 

Ook interessant