Nederlanders die deze zomer een toptransfer kunnen maken

Na de toptransfers van Jurrien Timber (Arsenal), Bart Verbruggen (Brighton), Justin Kluivert (Bournemouth), Mark Flekken (Brentford) en Tijjani Reijnders (AC Milan) lijken we ons deze zomer op te kunnen maken voor nog meer transferknallers rond Nederlandse voetballers. De imposantste geruchten op een rijtje!

Micky van de Ven - Tottenham

Voor Micky van de Ven lijkt er een droomtransfer in de lucht te hangen. De centrale verdediger lijkt snel Wolfsburg te kunnen verruilen voor Tottenham, waar hij zelfs al een persoonlijk akkoord zou mee hebben bereikt. Een mooie stap voor de oud-verdediger van FC Volendam.

Lutsharel Geertruida - RB Leipzig

De top drie uitgaande transfers van Feyenoord lijkt het met aankomende vertrek van Lutsharel Geertruida weer een update te krijgen. De verdediger lijkt dichtbij een vertrek naar RB Leipzig staan, dat ruim twintig miljoen zou hebben geboden. Toch lijkt Feyenoord echter niks in een transfer te zien.

Ryan Gravenberch - Italiaanse top

Voor Ryan Gravenberch lijkt een huurperiode naar de Europese top voor hem klaar te liggen. De middenvelder vertrok een jaar geleden naar Bayern München, maar kon rekenen op weinig speeltijd. Gravenberch zou op huurbasis mogen vertrekken bij Bayern, waar interesse uit de top van de Serie A zou zijn. Zo werden AC Milan, Inter, Juventus en Napoli genoemd als mogelijke clubs.

Perr Schuurs - Europese top

Wederom een schitterende transfer op komst voor een Nederlandse centrale verdediger. Zo zou Perr Schuurs kunnen genieten van de interesse uit de Europese top, waar Liverpool en Napoli hem graag willen inlijven. De oud-verdediger van Ajax lijkt Torino deze zomer dus te gaan verlaten.

Jerdy Schouten - Lazio

Voor Jerdy Schouten lijkt er een binnenlandse transfer aan te komen. De middenvelder zou Bologna in kunnen ruilen voor Lazio, dat zo'n vijftien miljoen voor hem over heeft. Het kan de volgende mooie stap zijn in de carrière van de 26-jarige Oranje-kandidaat.

Jeremie Frimpong - Arsenal

Uit de Europese top lijkt Arsenal de club te gaan worden die serieus werk gaat maken van Jeremie Frimpong. De rechtsachter speelde zich in de kijker van diverse topclubs, waar de Premier League zijn volgende bestemming lijkt te gaan worden. Arsenal zou volgens BILD zo'n veertig miljoen over hebben voor Frimpong.