PRACHTIG! Kleinzoon strooit as van opa, die 'diehard Feyenoord-fan' was, stiekem uit in De Kuip

Een prachtig eerbetoon van een kleinzoon aan zijn overleden opa. Tijdens een rondleiding door De Kuip kreeg Bart een zakje met de as van zijn opa door zijn oom in zijn hand gedrukt. Hij strooide het, toen de gids de andere kant op keek, over de reclameborden heen, het veld op: "Opa kwam al sinds 1957 in De Kuip", vertelt Bart tegen Omroep West.

De grootvader van Bart was een 'diehard Feyenoord-fan' en kwam ruim 50 jaar van zijn leven in De Kuip: "Hij heeft daar alles meegemaakt. De gloriejaren met Coen Moulijn en de Wereldbeker. Feyenoord bepaalde zijn leven", vertelt kleinzoon Bart. Zijn opa, Arnold, kreeg in zijn laatste jaren het advies van de dokter om niet meer naar wedstrijden van de Rotterdamse club te kijken: "Hij kreeg hartproblemen en een pacemaker. Het was beter voor zijn gezondheid", aldus de kleinzoon. De familie besloot, na het overlijden van opa Arnold, om de as uit te strooien op de plekken die belangrijk waren in het leven van hem. Het heilige gras van De Kuip behoorde ook tot een van die plekken.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl