Politie is op zoek naar deze oud-Feyenoorder, zoek jij mee?

Als je aan voormalig Feyenoord-spelers denkt komt de naam Mark van den Boogaart misschien niet direct bij je op. Toch is deze voormalige middenvelder een product van de Rotterdamse club en nu is hij vermist. De familie maakt zich zorgen en inmiddels is de politie ook naar hem op zoek. De 37-jarige, mogelijk depressieve ex-voetballer zou in Spanje kunnen verblijven. 

Veelbelovende Mark van den Boogaart mislukte internationaal

In zijn tijd stond Mark van den Boogaart bekend als een groot talent. Hij debuteerde bij Feyenoord onder 19 en speelde nog voor jong Feyenoord toen hij door FC Sevilla met een lucratief contract naar La Liga gelokt werd. Dat werd geen succes en men concludeerde toen al dat hij te vroeg naar het buitenland gegaan was.

Uiteindelijk verruilde hij FC Sevilla voor FC Dordrecht, maar een doorbraak bleef uit. Via NEC keerde hij nog even terug in Spanje bij Real Murcia, maar ook dat avontuur duurde niet lang. Via Barendrecht en Rijnsburgse Boys eindigde hij bij AFC Amsterdam, waar hij op 1 juli 2018 zijn loopbaan afsloot.

Ex-middenvelder verdwenen

Zoals zijn voormalige club Rijnsburgse Boys laat weten kan zijn familie sinds 6 januari niet meer met hem in contact komen. Zij maken zich grote zorgen aangezien de voormalig Feyenoorder depressief zou zijn. Hij zou mogelijk naar Spanje vertrokken zijn. Inmiddels is de politie naar Van Den Boogaart op zoek en haalt zijn vermissing het internationale nieuws.

Als jij iets weet over zijn verblijfplaats kun je via deze Tweet contact opnemen.