'Grote vechtpartij bij amateurwedstrijd in Rosmalen, negatieve hoofdrol voor Ajax- en Feyenoord-fans'

Het is zaterdag flink misgegaan op het complex van OJC Rosmalen. Hier werd namelijk het duel tussen vv Nieuwenhoorn uit Hellevoetsluis en WHC uit Wezep gespeeld met als inzet een plek in de Hoofdklasse, maar Omroep Brabant meldt dat er tijdens het duel een grote vechtpartij ontstond. 

Tientallen supporters zouden elkaar met paaltjes, stoeptegels en hekken te lijf zijn gegaan. Naar verluidt waren er ook 'fans' van Ajax en Feyenoord aanwezig: "Rondom de wedstrijd hing er al een grimmige sfeer. Er zaten fans tussen van Feyenoord en Ajax, die niet voor het voetbal kwamen." Uiteindelijk moest er zelfs een politiehelikopter worden opgeroepen. Die vloog lang boven het complex om de boel in de gaten te houden. Het is niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen. 

Het begon nog zo gezellig...

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl