'Kökcu deelt Feyenoord-leiding mee te willen blijven'

Orkun Kökcu zal ook komend seizoen in het shirt van Feyenoord te bewonderen zijn. Voetbal International meldt dat de Turkse middenvelder de clubleiding heeft meegedeeld dat hij de club deze zomer niet zal verlaten, tenzij er nog een droomclub voor hem komt.

Kökcu komt net terug van een blessure die hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen opliep. De middenvelder zal komend weekend op de bank zitten tegen sc Heerenveen. Als hij weer fit genoeg is voor een basisplaats, dan ziet hij er volgens VI naar uit om met de nieuwe aanwinsten te gaan spelen. 

Hij doelt daarbij op namen als Quinten Timber, Sebastian Szymanski, Oussama Idrissi en Santiago Gimenez. Met hen kwamen er nog veel meer nieuwe spelers naar Rotterdam. Genoeg om de Turks international te overtuigen om nog een jaar bij de club te blijven waar hij zijn jeugdopleiding genoot. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl