Frank Arnesen mikt op langer verblijf Guus Til en geeft duidelijkheid over toekomst Cyriel Dessers

Frank Arnesen gaat in gesprek met Voetbal International in op de toekomst. De directeur van Feyenoord is zeer te spreken over de prestaties van de gehuurde Cyriel Dessers en Guus Til, maar de kans is klein dat zij volgend jaar ook in De Kuip spelen.

Arnesen gaat echter wel een poging wagen om Til langer in De Kuip te houden, ook al weet hij dat het moeilijk gaat worden: "Maar we gaan het wel proberen. Ik ken de technisch directeur van Spartak goed en Guus zelf heeft ook wat te zeggen. Ik kan me voorstellen dat hij het naar zijn zin heeft. Hij ligt goed in de groep, presteert prima en komende winter heb je het WK. Ik denk dat dit toernooi ook wel een factor kan worden. Stel je bent een speler die dicht tegen Oranje aan zit. Ga je dan een transfer maken met de kans dat je bij je nieuwe club niet aan spelen toekomt, of kies je voor zekerheid en de kans op een WK te spelen? Ik denk dat spelers dat toch laten meewegen in hun beslissing."

Over de prestaties van Cyriel Dessers is Frank Arnesen zeer te spreken, echter gaat Feyenoord de koopoptie van vier miljoen euro niet lichten: "Dessers doet waarvoor we hem hebben gehuurd. Hij heeft gewoon de pech dat Linssen er is. De trainer is echt tevreden, alleen is het inderdaad zo dat we als club niet in staat zijn zo'n speler voor zo'n bedrag er bij te nemen."

Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over ‘Het laatste Feyenoord-nieuws’

Hoe is het mogelijk? Heel stadion scandeert naam Feyenoord-flop Pratto

Waarom Champions League-voetbal volgend seizoen mogelijk weer terugkeert in de Kuip

João Carlos Teixeira keert terug naar Portugal

'Zwitser moet Til opvolgen bij Feyenoord'

Emotionele brief vrouw Chris Gyan aan Feyenoord-fans: "Bedankt lief Legioen!"

'Feyenoord aast op centrale verdediger'

'Jorrit Hendrix is van Keuken Kampioen Divisie-niveau'

'Feyenoord klopt bij Manchester City aan voor verdediger'

Van Bronckhorst kaapt droomaanwinst Frank Arnesen voor de neus van Feyenoord weg

Feyenoord haalt opgelucht adem: Senesi vertrekt niet naar Spanje