Hilgers kon naar Feyenoord: "Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven"

Mees Hilgers stond afgelopen zomer in de belangstelling van Feyenoord. In gesprek met ESPN bevestigt de 22-jarige verdediger van FC Twente de interesse van de Rotterdammers en geeft hij zijn reden om in Enschede te blijven. 

"Er waren wat vraagtekens. Ook bij mezelf, of ik nog zou blijven”, vertelt Hilgers. “Uiteindelijk heb ik gekozen om te blijven en we hebben er een hele sterke groep aan overgehouden. Het begin van het seizoen heeft ervoor gezorgd dat we naar elkaar zijn gegroeid en we zijn alleen maar beter geworden. Ik ben blij dat ik hier speel bij Twente."

Op de vraag of Feyenoord geinteresseerd was in de verdediger, is Hilgers duidelijk. "Onder andere ook.” Willem van Hanegem liet na het recente treffen tussen FC Twente en Feyenoord weten dat hij de speler als een geschikte kandidaat voor de Rotterdammers ziet. "Feyenoord zal zich zeker moeten gaan versterken gezien de blessuregevoeligheid van Gernot Trauner. Een van de eerste spelers die dan op het lijstje wordt gezet, lijkt mij, is Mees Hilgers."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers