Veerman geniet van zegereeks PSV: "Wie kan van ons winnen?"

Joey Veerman is één van de belangrijke pionnen in de succesformule van PSV en laat in een interview doorschemeren blij te zijn met de huidige balans in de selectie. Wellicht wacht er deze zomer een transfer op de Volendammer en dat spookt zo nu en dan al door zijn hoofd, laat hij weten.

"We hebben een team met veel jonge talenten die een topseizoen beleven, met een mix van oudere, ervaren spelers die ook een topseizoen hebben. Daardoor plaats je je voor de achtste finales van de Champions League en win je vijftien wedstrijden in de Eredivisie", begint hij in gesprek met de NOS. "Iedere keer wanneer wij het veld oplopen, hebben wij het gevoel: wie kan van ons winnen? Het is lastig uit te leggen, ik denk dat iedereen dat gevoel bij ons heeft."

Veerman werd opgepikt bij sc Heerenveen en beschikt nog tot medio 2026 over een contract in het Philips Stadion. Een vertrek na ruim anderhalf jaar is een realistische optie. "Als alles loopt zoals het nu loopt, dan zou een transfer aan het einde van het seizoen voor beide partijen een optie kunnen zijn. Mocht het niet gebeuren, dan ben ik ook heel blij bij PSV. "Italië of Spanje zou ik geweldig vinden, maar het is niet altijd aan jezelf", besluit de middenvelder.