Driessen linkt tweede zomeraanwist aan langer verblijf Slot, Spurs zet in op Nagelsmann

Eerder werd bekend dat Feyenoord haar tweede zomeraanwinst heeft vastgelegd. Ramiz Zerrouki komt na het einde van dit seizoen van FC Twente over naar de Rotterdammers en Valentijn Driessen linkt zijn transfer aan een mogelijk langer verblijf van Arne Slot.

De trainer van Feyenoord werd de afgelopen weken gelinkt aan een vertrek naar Tottenham Hotspur, maar kan ook in Rotterdam blijven. Volgens Driessen zit deze kans er dik in, zo vertelt hij in de Kick-Off podcast van De Telegraaf. "Hij heeft Zerrouki en Thomas van den Belt al gehaald. Dan zal Feyenoord wel besprekingen met hem hebben over dat hij de club trouw blijft in de Champions League. Zerrouki en Van den Belt komen uit de koker van Slot. Loop je dan zomaar weg als die komen? Dat denk ik niet.”

Tottenham Hotspur richt pijlen op Nagelsmann

Volgens Florian Plettenberg van het Duitse Sky Sport is Tottenham Hotspur in gesprek met Julian Nagelsmann. De club ziet hem als topkandidaat en wil hem graag binnenhalen. De trainer wil echter niet zomaar in zee met de club in Londen, zo is de verwachting dat het nog even duurt voordat er een akkoord komt tussen beide partijen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers