Feyenoord bevestigt akkoord over tweede zomeraanwinst

Volgens Voetbal International duurt het niet lang meer totdat Feyenoord zijn tweede zomeraanwinst kan presenteren. Na Thomas van den Belt van PEC Zwolle moet nu ook Ramiz Zerrouki van FC Twente het middenveld van de Rotterdammers komen versterken. 

Vrijdagochtend kwam het nieuws nog naar buiten dat ook PSV zich ging mengen in de strijd om de handtekening van de Algerijn. Nu lijkt het er echter op dat de Eindhovenaren te laat zijn. Zerrouki stond al langer in de belangstelling van Feyenoord. Zowel in de zomer als in de winter deden de Rotterdammers diverse aanbiedingen aan FC Twente, maar de Tukkers wilde hem nog niet laten gaan.

Jan Streuer, de technisch directeur van FC Twente, liet donderdag al doorschemeren dat zo'n scenario niet nogmaals zou plaatsvinden. De club en de speler hadden afgesproken dat hij deze zomer een stap hogerop mocht gaan maken. Dat lijkt er nu aan te komen. Ook andere clubs, zoals Olympique Marseille, hebben interesse in Zerrouki, maar hij wilde zelf alleen naar Feyenoord, om daar Champions League en voor het kampioenschap te gaan spelen. Leon ten Voorde, clubwatcher van Twente namens Tubantia, meldt dat de transfer 8 miljoen bedraagt. Beide clubs bevestigden vrijdagochtend het akkoord, waardoor het nog maar een kwestie van tijd is wanneer Zerrouki zich officieel een speler van Feyenoord mag noemen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers