De Boer over mogelijke terugkeer bij Ajax: "Zal altijd luisteren"

Frank de Boer heeft zich uitgelaten over een mogelijke terugkeer bij Ajax als hoofdtrainer. De oefenmeester was maandagavond tafelgast bij talkshow Renze en in de uitzending vertelde hij over zijn kijk op de huidige crisis in Amsterdam, maar ook over zijn eigen ambities.

Sinds het ontslag bij Al-Jazira, vlak voor de jaarwisseling, is hij clubloos en De Boer maakt ook direct duidelijk dat een terugkeer in de Johan Cruijff ArenA momenteel niet aan de orde is. Na zijn vertrek bij Ajax stond de oefenmeester aan het roer bij Inter Milan, Crystal Palace, Atlanta United en was hij ook nog bondscoach van het Nederlands elftal.

"Ik zal altijd luisteren, want Ajax is mijn club en zal dat altijd blijven. De vraag mag altijd gesteld worden", aldus De Boer op de vraag of hij überhaupt bereid is om het stokje over te nemen van interim-manager John van 't Schip. "Het kan wel beter natuurlijk. We weten allemaal hoe het kan zijn bij Ajax", begint hij over het huidige seizoen.

De Boer ziet 'grote dip'

"En zo moet het ook zijn. Waar we nu staan als Ajax zijnde, dat mag eigenlijk niet gebeuren. En dat doet pijn. Er zijn altijd dipjes, maar dit is wel een heel grote dip", zegt De Boer tot slot.