Verwachte XI PSV: Bosz kiest voor 'never change a winning team' tegen Sturm Graz

PSV wacht een cruciaal duel dinsdagavond, namelijk de openingswedstrijd van het tweeluik tegen Sturm Graz. De Eindhovenaren hopen zich te gaan plaatsen voor de groepsfase van de UEFA Champions League en zullen eerst voorbij de Oostenrijkers moeten.

In het eigen Philips Stadion begint de jacht op tientallen miljoenen. Afgelopen vrijdag pakten de Brabanders de eerste prijs van het seizoen in De Kuip, nadat landskampioen Feyenoord met 0-1 verslagen werd. Na afloop waren de kenners en analisten positief verrast door het spel van PSV en ook trainer Peter Bosz kreeg complimenten van zijn collega aan Feyenoord-zijde.

Voor het treffen met Sturm Graz lijkt dan ook niets te gaan veranderen in de basisformatie van PSV. Er kwamen nog geen nieuwe aanwinsten naar Eindhoven, ondanks dat de Eindhovenaren druk bezig zijn, en daardoor lijkt niemand zijn plaats af te hoeven staan. Zo krijgt Jordan Teze opnieuw de voorkeur boven Shurandy Sambo, blijft Isaac Babadi ook overeind tegen Feyenoord en wint captain Luuk de Jong nog altijd van aanwinst Ricardo Pepi.

Vermoedelijke opstelling PSV

Benítez, Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt, Sangaré, Veerman, Babadi, Lang, De Jong en Bakayoko.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers