Transfer aanstaande? 'Ajax hoopt oude bekende met opvallende constructie terug te halen'

In de voetbalpodcast van De Telegraaf sluit Mike Verweij niet uit dat Steven Berghuis naar Ajax vertrekt. Hij voorspelt dat er komende zomer het nodige gaat gebeuren in Amsterdam, want in Engeland gaat het gerucht dat Davinson Sánchez wel eens terug naar Ajax kan gaan...

Davinson Sanchez terug naar ajax

Davinson Sánchez

Verweij sluit dit niet uit, al is het ondenkbaar dat de Colombiaan op permanente basis terugkeert naar Amsterdam. Door de coronacrisis vermoedt Verweij dat een huurdeal de enige oplossing is: "Ajax is normaal gesproken niet van het huren, maar gezien de financiële situatie zou dat nu wel kunnen. Misschien komt Davinson Sánchez in beeld. Stel dat één van de jonge verdedigers een terugval krijgt, dan is het goed om Sánchez erbij te hebben. Maar ik begreep dat Tottenham niet de makkelijkste is."

Sánchez speelde in het seizoen 2016/2017 één jaar voor Ajax en vertrok in de zomer voor circa 40 miljoen euro naar Tottenham Hotspur. Daar is hij nooit vaste basisspeler geworden. Ook de nieuwe trainer, Ryan Mason, stelt hem niet wekelijks op.