Diallo baalt van afgeketste Feyenoord-transfer: "Het was frustrerend"

Amad Diallo laat weten dat hij enorm baalt van zijn afgeketste huurtransfer naar Feyenoord. Het negentienjarige talent was rond met de club uit Rotterdam-Zuid, maar vlak voor vertrek liep hij een blessure op. 

Op één van zijn laatste trainingen bij Manchester United loopt de Ivoriaan tegen een blessure aan. "Je moet mentaal sterk zijn om goed te herstellen van een blessure, maar dat was in mijn geval al helemaal zo", vertelt de aanvaller tegenover de clubkanalen van Manchester United. "Ik werd eigenlijk verhuurd, maar dat ging door die blessure niet door. Dat was frustrerend voor me, maar ik wil nu weer alles geven".

Imiddels is Diallo weer helemaal fit. "Het geeft een fijn gevoel om weer terug te zijn. Het was eerlijk gezegd niet leuk om er zo lang uit te liggen. Het voelde als tijdverspilling. Ik voel me nu weer gelukkig. Ik hoop dat ik geen blessures meer ga krijgen".

Uiteindelijk kozen de Rotterdames voor Arsenal-speler Reiss Nelson. Feyenoord Transfermarkt heeft inmiddels gemeld dat Feyenoord de mogelijkheden bekekijkt om de talentvolle Ivoriaan alsnog naar Rotterdam te halen. Om deze transfer door te laten gaan, moeten de Rotterdammers zich verzekeren van de volgende ronde van de Conference League.