Reijnders wil naar AC Milan, ook Veerman in beeld

Tijani Reijnders heeft zijn pijlen gericht op een transfer naar AC Milan. Dat meldt Gainluca Di Marzio. De 24-jarige middenvelder van AZ kende een sterk seizoen en kan rekenen op interesse van diverse clubs. La Gazzetta Dello Sport vult aan met het nieuws dat ook Joey Veerman op de lijst staat bij de club uit Milaan.

Volgens Di Marzio heeft Reijnders de intentie uigesproken om naar AC Milan te willen. De Italiaanse club heeft zich echter nog niet gemeld bij AZ voor de middenvelder. Naast Reijnders staat Joey Veerman op de lijst bij AC Milan, eerder werd hij nog in verband gebracht met een transfer naar SS Lazio. Veerman ligt nog tot medio 2026 vast in Eindhoven, terwijl Reijnders nog tot de zomer van 2027 in Alkmaar vastligt.

Jansen: “Kans groot dat hij blijft”

In een interview met ESPN wordt Jansen gevraagd naar de situatie rond Reijnders. Hij noemt dat de kans op een vertrek, klein is. “Op dit moment acht ik de kans heel groot dat hij blijft. Ik heb wel wat dingen voorbij zien komen, maar zoals we bij AZ altijd zeggen: als er iets te melden is, zullen we dat melden. Bij een uitgaande transfer moeten drie partijen tevreden zijn en AZ is er daar één van. Tot op heden is daar nog niets aan de orde van.”

Ook interessant