'Feyenoord bekijkt mogelijkheden om aanvaller alsnog te huren'

Feyenoord kijkt naar de mogelijkheden om Manchester United-aanvaller Amad Diallo alsnog te huren, volgens Feyenoord Transfermarkt. De Rotterdamse club wilde zich afgelopen zomer al versterken met het talent, maar dat ging wegens een opgelopen blessure niet door.

Uiteindelijk gingen de Rotterdammers voor Reiss Nelson van Arsenal. De deal met Diallo was rond, maar door een laat opgelopen blessure moesten de Rotterdammers snel schakelen in de zoektocht naar een aanvaller. Feyenoord Transfermarkt meldt dat de club uit Rotterdam-Zuid kijkt naar de mogelijkheden om de negentienjarige aanvaller voor 'langere periode' te huren. Echter is Feyenoord wél afhankelijk van overwintering in de Conference League.

Diallo (19) werd in januari voor twintig miljoen naar Manchester gehaald. Hij werd overgenomen van Atalanta Bergamo. De aanvaller wacht nog op zijn debuut in de Premier League, mede door zijn opgelopen blessure. Reiss Nelson heeft echter nog geen minuten gemaakt voor Feyenoord, want hij is lange tijd niet wedstrijdfit geweest. Tegen Vitesse zat hij voor het eerst op de bank.