'Feyenoord ontvangt goed én slecht nieuws over Yankuba Minteh'

Yankuba Minteh maakte dit seizoen furore op de flank bij Feyenoord en dat werd niet alleen opgepikt in Rotterdam-Zuid, maar ook in Engeland. Arne Slot is met Liverpool één van de mogelijke nieuwe bestemmingen, want Feyenoord lijkt onmogelijk.

Keert Yankuba Minteh volgend seizoen terug bij Feyenoord?

Het antwoord op die vraag lijkt ingevuld te kunnen worden: nee. The Telegraph weet namelijk te melden dat Newcastle United, van wie Minteh gehuurd wordt, deze zomer een miljoenenimpuls nodig heeft en dat gaat doen met uitgaande transfers. Dit moet komende transferwindow gebeuren, omdat de club anders niet kan voldoen aan de financiële regels van de Engelse topcompetitie.

Daarom moeten zij overgaan tot een definitieve verkoop van de rappe vleugelaanvaller. Er bestaat ook nog een mogelijkheid dat hij volgend seizoen onderdeel uitmaakt van de selectie van The Magpies, maar door sterke concurrentie is zijn perspectief op speelminuten verre van hoopvol.

Wat is het prijskaartje van Yankuba Minteh?

Volgens het Engelse medium denkt de clubleiding van Newcastle United aan een bedrag van 40 miljoen pond, zo'n 47 miljoen euro. Er is interesse vanuit Engeland, Duitsland en Italië. Zijn verkoop dient ook als financieel impuls om zodoende sterkhouders uit de A-selectie te kunnen behouden. Feyenoord lijkt Brian Priske op zéér korte termijn te gaan presenteren en kan gaan werken aan de voorbereiding.

Feyenoord-doelman vertrekt