Ten Hag reageert voor het eerst op Ronaldo en blikt terug

Voor de camera's van ManU TV blikte Erik ten Hag terug op de eerste seizoenshelft van Manchester United onder zijn leiding en ook reageerde hij voor het eerst publiekelijk op het fameuze interview van Ronaldo met Pierce Morgan.

Erik ten Hag reageert op interview Ronaldo

Ondanks dat er al voor het vertrek van Ronaldo bij Manchester United geruchten gingen dat Erik ten Hag klaar was met Ronaldo na zijn interview waarin de sterspeler aangaf geen respect te hebben voor de Nederlandse coach reageerde Ten Hag tot nu toe niet publiekelijk. Voor de camera's van ManU TV gaf hij zijn eerste reactie en die was kort maar krachtig:"He's gone and it's the past. We are now looking forward and we're looking to the future." In plaats van een ferme schop na hield de coach zich dus op de vlakte en gaf hij aan dat Ronalde het verleden is en dat hij liever vooruit kijkt.

Erik ten Hag blikt terug op eerste seizoenshelft

Voor de camera's van ManU TV ging Ten Hag ook in op de progressie van het team en zijn visie. Hij zei daarover:"When you change things in an organisation and change the way of playing, that takes time. In top-level football, you never get time. Opponents they want to kill you and that happened. We had to quickly adapt and I think our squad did terrific. The mentality changed and I think our way of playing changed during the season, the style, and I think we are growing and we have to keep the process going."

Daarnaast gaf hij aan dat hij jongere spelers in de tweede seizoenshelft meer kans wil geven. Over de eventuele komst van Cody Gakpo naar Manchester United liet hij zich niet uit.