‘Goed nieuws voor Feyenoord: talent en nieuwe assistent in aantocht'

Feyenoord heeft na de aanstelling van hoofdtrainer Brian Priske doorgepakt en geeft de selectie voor komend seizoen steeds meer vorm. Volgens 1908nl hebben de Rotterdammers een oogje op een jong talent uit Zuid-Amerika én is er een nieuwe assistent-trainer in aantocht.

Het betreft de vierde assistent in de technische staf van de stadionclub. Wat betreft de speler is er nieuws over een signalering in de havenstad, waardoor het aannemelijk wordt geacht dat hij de tocht naar Nederland op korte termijn aflegt.

‘Rotterdammers azen op talentvolle Bruno Arady’

De naam van het talent is Bruno Arady en hij is zestien jaar. Zijn zaakwaarnemer bracht onlangs een bezoek aan het Maasgebouw. Gezien zijn leeftijd is een proefperiode in de jeugdopleiding van Feyenoord naar alle waarschijnlijkheid de te bewandelen route. De Uruguayaan speelt bij voorkeur op de flanken.

‘Feyenoord bereikt akkoord met nieuwe assistent-trainer’

Het doorgaans betrouwbare medium meldt dat er al wél sprake is van witte rook rondom een nieuwe assistent-trainer. In navolging van John de Wolf, Etiënne Reijnen en Lukas Babalola Andersson wordt ook Björn Hamberg naar De Kuip gehaald. De Zweed was al één keer hoofdverantwoordelijke bij een ploeg uit zijn thuisland en ondersteunde Graham Potter bij verschillende clubs. De technische staf wordt naar de voorkeuren gevormd van trainer Brian Priske.

Feyenoord-doelman vertrekt