Is dit het nieuwe uittenue van Feyenoord?

Feyenoord heeft volgend jaar een nieuwe kledingsponsor. Sinds 2014 droegen de Rotterdammers de shirts van het Duitse Adidas, maar vanaf volgend seizoen wordt dit het Britse Castore. Er lijken vier tenues aan te komen en eentje daarvan wordt donderblauw. Het speculeren over dit shirt is inmiddels in volle gang.

Het donkerblauwe shirt is geïnspireerd door het uittenue van het seizoen 1998/99. Toen werden de Rotterdammers kampioen. Beide partijen kiezen ervoor om het design van dat jaar nu voor een van de uitshirts te gebruiken.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Feyenoord heeft een overeenkomst met de Britse kledingsponsor tot medio 2029. Ook Newcastle United, Aston Villa, Glasgow Ranger en Bayer 04 Leverkusen zijn verbonden aan Castore, net als McLaren en Oracle Red Bull Racing uit de Formule 1.

Vier tenues

1908.nl weet te melden dat er daarnaast nog een groen uitshirt aankomt met de skyline van Rotterdam erop. Verder gaat Castore ook nog een Europees te mu produceren voor de Rotterdammers. Hoe die eruit gaat zien is nog niet bekend gemaakt. 

Feyenoord-doelman vertrekt