Zaakwaarnemer blundert en biedt Feyenoord-speler aan bij fanaccount

Marcus Pedersen lijkt geen toekomst meer te hebben bij Feyenoord. De Noorse verdediger, die het afgelopen seizoen werd verhuurd aan Sassuolo, staat voor een nieuwe uitdaging nu de Italiaanse club door degradatie de optie tot koop niet heeft benut. Zijn zaakwaarnemer, José Enrique, is op zoek naar een nieuwe bestemming voor Pedersen, maar maakte daarbij een opvallende fout.

Marcus Pedersen aangeboden bij fanaccount

Enrique benaderde via Instagram trainer Luca Gotti van Lecce, maar besefte niet dat hij een fanaccount had aangesproken. Naast Pedersen werd ook Todd Cantwell aangeboden, bekend van zijn tijd bij Fortuna Sittard. Een screenshot van dit aanbod verspreidde zich snel, wat de zoektocht naar een nieuwe club voor Pedersen benadrukt.

Vertrekt Pedersen bij Feyenoord?

Door de degradatie van Sassuolo naar de Serie B liep Feyenoord een bedrag van zes miljoen euro exclusief bonussen mis, aangezien de verplichte koopoptie niet meer van toepassing was. Pedersen kwam in de zomer van 2021 naar Feyenoord en speelde tot dusver 88 wedstrijden voor de club. Met een onzekere toekomst bij Feyenoord, zoekt Pedersen naar een nieuwe club om zijn carrière voort te zetten.

Feyenoord-doelman vertrekt