'Burnley klopt opnieuw aan in Eindhoven en doet nieuwe poging voor Bakayoko'

Burnley heeft zich opnieuw gemeld bij PSV met concrete belangstelling én een vernieuwd voorstel voor Johan Bakayoko. De Belgische vleugelaanvaller staat in de belangstelling van een aantal Europese topclubs, maar de Premier League-club heeft opnieuw aangeklopt in het Philips Stadion.

Een bod tussen de twintig 25 miljoen euro werd direct van tafel geveegd door Earnest Stewart. De Eindhovenaren hebben direct laten weten dat de aanvaller niet te koop is. Er is op dit moment geen enkele club, competitie of bedrag dat het standpunt op korte termijn kan veranderen bij de clubleiding van PSV. Dat heeft waarschijnlijk ook te maken met de belangrijke return tegen Rangers FC, omdat zijn management na dit weekend meer duidelijkheid over zijn toekomst verwacht.

In Liverpool wordt hij ook genoemd als beoogde opvolger van Mohamed Salah, terwijl The Reds deze zomer nog geen afscheid lijken te nemen van de Egyptenaar. De entourage verwacht dat er in de komende dagen nog meer partijen met een concreet bod gaan komen, maar zij staren zich niet blind op een vertrek. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers