Slot krijgt voorkeur boven Ten Hag, Lopetegui en Renard: "Hij is de beste"

Arne Slot begon in de zomer 2021 aan zijn avontuur bij Feyenoord en is voor het tweede seizoen op rij succesvol in Rotterdam. De coach kan op complimenten rekenen vanuit zijn eigen selectie. Oussama Idrissi vertelt in gesprek met Algemeen Dagblad dat Slot 'de beste trainer' is waarmee hij gewerkt heeft.

Idrissi werkte eerder met Slot tijdens het seizoen 2019/20 en speelde dat seizoen 25 competitieduels onder de trainer waarin hij dertien keer tot scoren kwam. Hierna vertrok de aanvaller naar Spanje, terwijl Slot het seizoen 2020/21 niet afmaakte in Alkmaar. Afgelopen zomer werd het duo in Rotterdam herenigd, omdat Feyenoord Idrissi op huurbasis overnam van Sevilla.

Slot wordt verkozen boven Ten Hag

De samenwerking met Slot is goed bevallen bij Idrissi. De aanvaller wordt gevraagd naar de positie van de oefenmeester in het rijtje van 'beste trainer', waarbij Idrissi resoluut aangeeft dat Slot in zijn ogen de beste is. De namen van Erik ten Hag, Julen Lopetegui en Hervé Renard worden ook nog geopperd, aangezien Idrissi ook onder deze trainers heeft gewerkt: "Slot blijft de beste", zegt Idrissi stellig. "Of hij de Europese top haalt, moet nog blijken. Ik zou hem wel durven aan te bevelen bij clubs. Hij kan spelers ontwikkelen en teams leuk voetbal laten spelen", voegt de aanvaller daar nog lovend aan toe. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers