Idrissi spreekt openlijk over toekomst: "Een grote club wil toch een speler van de kampioen halen"

Oussama Idrissi streek afgelopen zomer op huurbasis neer in Rotterdam en gaat met Feyenoord aan kop in de Eredivisie en staat woensdag in de halve finale tegenover aartsrivaal Ajax. In een interview met het Algemeen Dagblad laat de 27-jarige aanvaller het licht schijnen op zijn toekomst.

Feyenoord huurt Idrissi dit seizoen Sevilla, waar hij in 2020 een contract voor vijf seizoenen tekende. De buitenspeler kon in Spanje nooit doorbreken en werd meerdere malen verhuurd, onder meer aan Ajax. De zevenvoudig international van Marokko is dit seizoen opnieuw terug op de Nederlandse velden en was in het shirt van Feyenoord goed voor vijf treffers in 28 duels verdeeld over alle competities. Idrissi spreekt voorafgaand aan de halve finale zich uit over een eventuele toekomst in De Kuip.

Idrissi nooit nagedacht over langer verblijf

Idrissi lijkt op zijn plek dit seizoen in Rotterdam en krijgt het vertrouwen van trainer Arne Slot op de linkerflank. De aanvaller durft echter niet te vertellen hoe zijn toekomst eruit ziet, aangezien hij nog twee seizoenen onder contract staat bij Sevilla na dit seizoen: "Het is moeilijk om nu al vooruit te kijken", vertelt Idrissi, die zich voornamelijk wil focussen op de komende wedstrijden met Feyenoord. "Geloof me, nadenken over volgend seizoen is wat mij betreft nog heel ergver weg", aldus Idrissi.

De aanvaller stelt dat resultaten van de komende weken met Feyenoord ook van belang zijn voor zijn eigen toekomst: "Als je een scout bent van een grote club, dan wil je toch een speler van de kampioen van Nederland halen?", vertelt Idrissi, die aangeeft het naar zijn zin te hebben in Rotterdam. "Maar ik heb eigenlijk nog nooit nagedacht over langer voetballen in De Kuip", besluit de buitenspeler. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers