'Filip Djuricic hoog op schaduwlijst Feyenoord'

Feyenoord zou een oogje hebben laten vallen op Filip Djuricic. Dat weet het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt te melden. In de zoektocht naar een aanvallende middenvelder zou de 29-jarige Serviër op de schaduwlijst staan. Eerder kwam het nieuws nog naar buiten dat Feyenoord werk maakt van Joey Veerman.

Djuricic speelt momenteel voor Serie A-club Sassuolo en kwam in het verleden ook uit voor SC Heerenveen. In 2013 vertrok de middenvelder voor acht miljoen euro naar Benfica. Na diverse huurperiodes en een avontuur bij Sampdoria vertrok Djuricic in 2019 transfervrij naar Sassuolo.

Bij Sassuolo heeft Djuricic een aflopend contract en kan dus weer een nieuw transfervrij avontuur aangaan. De transferwaarde van de Serviër ligt rond de negen miljoen. Na dit seizoen is Djuricic dus gratis op te pikken, wat een interessante optie is als Guus Til na zijn huurperiode weer terugkeert naar Spartak Moskou. Of Feyenoord de middenvelder deze winter al wil overnemen van Sassuolo, is niet duidelijk.

In de Eredivisie kwam Djuricic tussen 2009 en 2013 tot 99 wedstrijden, waarin de middenvelder goed was voor veertien doelpunten én assists.