PSV gaat cruciale week tegemoet; zowel op als naast het veld

Volgens het Eindhovens Dagblad komen er nog een aantal hele spannende dagen aan voor PSV. Burnley heeft zich opnieuw gemeld voor Johan Bakayoko, de beslissing valt in de UEFA Champions League play-offronde, maar ook Ibrahim Sangaré staat nog altijd op de nominatie om te vertrekken. 

Rondom Johan Bakayoko leek het steeds stiller te worden, maar na de heenwedstrijd tegen Rangers FC en het naderende einde van de transferperiode is er nieuw leven in zijn interesse geblazen. Burnley deed een tweede poging, kreeg te horen dat de Belg niet te koop is, en vervolgens liet de entourage van de speler weten te verwachten dat er komende week nog meer clubs gaan bieden in het Philips Stadion. 

Ook het aanblijven van Ibrahim Sangaré is nog altijd een vraagteken. Hij geniet al een aantal weken interesse van verschillende clubs, maar tot een concreet bod kwam alleen Nottingham Forrest en dat bleek te laag. Volgens de regionale krant is PSV ook niet van plan om mee te werken aan een vertrek van Yorbe Vertessen en Joël Drommel voorafgaand aan het tweede treffen met Rangers FC.

'Zinderend slot'

Het ED verwacht een 'zinderend slot', omdat het aantrekken van spelers ook nog lang niet uitgesloten is. De ploeg van Peter Bosz zoekt nog altijd naar een centrale verdediger en de naam van Jarrad Branthwaite is eerder deze week opnieuw gevallen. Mocht Sangaré daadwerkelijk gaan verkassen, zal er ook nog een vervanger voor hem naar het Philips Stadion worden gehaald.