HUH? Turkse club laat tegenstander bewust scoren in minuut 96 en degradeert (VIDEO)

In de Turkse Eerste Klasse gebeurde er afgelopen weekend iets heel bizar. Göztepe moest tegen Gaziantep FK absoluut winnen om de degradatie te voorkomen, maar liet de tegenstander in de blessuretijd bewust scoren...

Göztepe

Het begon allemaal in het begin van de extra tijd op het einde van de match. Göztepe kreeg een scheidsrechtersbal en trapte die tegen de lat. In de rebound scoorde Göztepe de 0-1, een gouden doelpunt in de strijd om behoud. Er was echter veel onvrede bij Gaziantep, want zij vonden het heel onsportief om te scoren uit dergelijke fase. Göztepe liet dan maar simpelweg begaan en liet de thuisploeg de 1-1 maken. Bizar: in de 99ste minuut kreeg Gaziantep nog een penalty, maar het trapte die bewust naast. Nooit eerder vertoond!