Lukt het Ajax de opmars van PEC te stoppen?; Zet in en win!

In de race om het kampioenschap staat er voor Ajax in speelronde 31 een op papier gemakkelijke thuiswedstrijd op het programma. Zo krijgt het in de eigen Johan Cruijff ArenA bezoek van PEC Zwolle, dat op plek zestien staat. Lukt het Ajax om de degradatiekandidaat te verslaan? Een mooie kans om een extra zakcentje te scoren bij Jack's Casino!

De laatste weken lijk Ajax zich al hortend het stotend naar het einde van het seizoen te spelen. In de Eredivisie lukte het de Amsterdammers al een aantal keer te ontsnappen aan puntenverlies. Met bezoek uit Zwolle een mooie kans dus om weer wat extra motivatie te tanken. De laatste keer dat PEC op bezoek kwam in Amsterdam, was de thuisploeg met 4-0 te sterk. Weet Ajax zaterdagavond de punten wederom met overtuiging in Amsterdam te houden?

Ajax wint van PEC Zwolle en scoort meer dan 3.5 doelpunten (2.40)

Met twintig doelpunten dit seizoen staat Sébastien Haller aan kop in de strijd om de topscorerstitel. Toch kwam de Ivoriaanse spits in de drie laatste wedstrijden niet tot scoren. Tegen FC Groningen (1-3), Sparta (2-1) en NEC (0-1) lukte het Haller niet om het net te vinden. In de eerdere ontmoeting tegen PEC Zwolle (0-2), wist de spits twee keer te scoren. Gaat het Haller tegen PEC Zwolle een slag slaan in het topscorersklassement?

Haller scoort er tegen PEC Zwolle minstens twee (4.00)

Met de 0-1 overwinning op bezoek bij NEC, wist Ajax eindelijk weer eens de nul te houden. In de zeven voorgaande wedstrijden (alle competities) hielden de Amsterdammers het doel niet schoon.  Lukt het Ajax in eigen huis om PEC van het scoren af te houden?

Ajax wint van PEC Zwolle en houdt de nul (1.68)