Nieuw teken van wanbeleid Ajax: speler wacht al maanden op beloofde contractaanbieding

Ajax-keeper Remko Pasveer staat al twee maanden in de wachtrij bij Ajax. Pasveer is twee maanden geleden tot een mondeling akkoord gekomen voor een contractverlenging bij de Amsterdamse club, maar heeft vooralsnog geen contractaanbieding gekregen.

"De stroperige werkwijze van Ajax inzake de contractverlenging van Pasveer is exemplarisch voor de onduidelijke situatie bij de Amsterdamse club, die een rommelig en sportief uiterst tegenvallend seizoen beleeft met veel wisselingen in de organisatie", aldus De Telegraaf.

Volgens de krantwas alles een geruime tijd geleden al in kannen en kruiken. Na het mondelinge akkoord is het echter stil geworden vanuit het bestuur van Ajax. Sindsdien tast de Ajax-goalie in het duister en weet hij niet of een contractverlenging er nog gaat komen. De nieuwe technisch directeur Sven Mislintat zou hier verandering in kunnen brengen. Hij is sinds een aantal weken aangesteld en heeft de mogelijkheid Pasveer alsnog een aanbieding te doen. De voormalig keeper van PSV, FC Twente en Vitesse speelde afgelopen twee jaar in het shirt van de Amsterdammers.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers