Roda-middenvelder Auassar woedend na nederlaag: "We moeten elkaar hier keihard op aanpakken"

Adil Auassar is niet te spreken over de manier waarop Roda JC heeft verdedigd tegen Feyenoord. De middenvelder van de Limburgers vindt dat er binnen Roda JC kritisch moet worden gekeken naar de 0-2 nederlaag tegen Feyenoord. 

"We moeten niet zeggen: jammer, we gaan weer door. Ik baal hier van", vertelt Auassar tegenover De Telegraaf. "Het is amateuristisch, hoewel je ons elftal niet kan vergelijken met dat van Feyenoord. Toch moeten we elkaar hier keihard op aanpakken."

Vooral de 0-2 is bij Auassar een doorn in het oog. "Je kunt gewoon niet met simpele één-tweetjes weggespeeld worden. Zelfs niet door Feyenoord. Mijn broek zakt hier weer van af. "Andere mensen, zoals de trainer, moeten dit gaan verklaren of krijgen de verantwoording hiervoor. Zo werkt het niet. We moeten zelf onze mond eens open doen."

Roda staat na achttien wedstrijden op de zeventiende plek. De Limburgers hebben één punt meer verzameld dan de hekkensluiter Go Ahead Eagles. De eerstvolgende wedstrijd voor Roda is tegen NEC.