Bosz heeft advies voor nationale media: "Doe dat eens en je zult verrast zijn"

Noa Lang kwam deze zomer voor vijftien miljoen euro over van Club Brugge, maar na zijn aankondiging ging het vooral over het gedrag dat de aanvaller in het verleden heeft vertoond. Peter Bosz zegt in gesprek met NOS dat de media eens met hem over voetbal moet gaan praten, want dat is simpelweg het belangrijkste.

"Ik denk dat als je met hem over voetbal gaat praten, dat je verrast zult zijn. Lang is een liefhebber. Het is een jongen die hard traint en weet waar het om gaat. Maar dat mag ook wel met zijn leeftijd en omdat hij al bij Ajax en Club Brugge speelde. Laat je verrassen", aldus de oefenmeester. "Doe dat een keer."

"We schrokken natuurlijk even op de eerste training. Hij gaf meteen al aan dat hij het vaker heeft gehad en dat er geen paniek nodig was. Hij traint gelukkig weer volle bak mee", doelt Bosz op het moment dat Lang geblesseerd af moest haken tijdens zijn eerste training. Men dacht aan een ernstige blessure, maar niets bleek minder waar en diezelfde middag verscheen de Oranje-international alweer op het veld.

Ook interessant