Van Nistelrooij blijft realistisch: "Dan verkoop je niet twee van je beste spelers"

Ruud van Nistelrooij heeft vrijdag tijdens zijn persconferentie vooruitgeblikt op de wedstrijd van zijn PSV uit tegen NEC. De trainer bagatelliseerde het feit dat de Eindhovenaren dit jaar per se kampioen moesten worden, vertelt over de selectie die hij in Nijmegen tot zijn beschikking heeft en staat stil bij het overlijden van Thijs Slegers.

"Het komt hard binnen. Hij was een geliefd en pittig persoon. Dat merk je nu. Zondag komt er een nog een passend eerbetoon", vertelt Van Nistelrooij. Ook zaterdag zal er al stilgestaan worden rondom het overlijden van de perschef van PSV. Vooraf zal er een minuut stilte zijn en in de twaalfde minuut zal er applaus klinken voor hem.

Aan- en afwezigen

Joey Veerman is fit genoeg om te spelen, zo stelt Van Nistelrooij op zijn persconferentie. Ook Anwar El-Ghazi, Thorgan Hazard en Sávio zijn erbij in Nijmegen. Of Ibrahim Sangaré in de basis staat is nog een vraagteken. De Ivoriaanse middenvelder kwam vrijdagochtend om 6 uur pas aan in Eindhoven na zijn tijd met het nationale elftal van zijn land. Walter Benitez, Armando Obispo en Jarrad Branthwaite zijn er juist niet bij tegen NEC.

Daarnaast ging de oefenmeester van PSV nog even in op het seizoen van de Eindhovenaren. De Brabanders lijken uitgeschakeld in de titelstrijd en ook plek twee (twee punten achterstand op Ajax) zal lastig worden. "Als het dit jaar had moeten gebeuren, dan had je niet twee van je beste spelers verkocht in de winter", zo stelt Van Nistelrooij. "Door de beleidsmatige keuzes die er zijn gemaakt staan we waar we staan en ik vind dat dat op dit moment het maximale is."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl