Aké eerlijk over bespreking Frankrijk-debacle: "Direct na de wedstrijd is dat stevig gegaan"

Nathan Aké was één van de elf Oranje-spelers die afgelopen vrijdag met 4-0 ten onder gingen tegen thuisland Frankrijk. Het was een teleurstellende avond en na afloop van het verloren duel spraken de spelers met elkaar en zeiden ze elkaar flink de waarheid, zegt Aké.

Dat een 4-0 nederlaag niet wenselijk is, begrijpt de centrale verdediger van Manchester City ook. "Het was natuurlijk niet best. Ik denk dat we het snel hebben omgezet, want morgen staat een nieuwe wedstrijd voor de deur. Ik denk dat het helpt. Het is gebeurd, het is klaar. We moeten hier van leren. Als team, maar ook individueel. Het belangrijkste is hoe je hiervan terugkomt", daarmee doelt hij op het duel van maandagavond tegen Gibraltar.

Na afloop rommelde het even stevig in de kleedkamer, maar dat is volgens Aké geen slecht teken. Of dat stevig is gegaan? Direct na de wedstrijd is dat stevig gegaan. Het is goed om elkaar de waarheid te vertellen", legt hij uit tijdens de persconferentie. Cody Gako keerde in navolging van Matthijs de Ligt en Bart Verbruggen ook weer terug bij de Oranje-selectie nadat zij een buikgriep hadden opgelopen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100.

Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl