Nieuwe interesse in Giménez; vader weet welk bedrag nodig is voor vertrek

Santiago Giménez staat op het punt om zijn eerste prijs met Feyenoord te gaan pakken, maar misschien blijft het daar ook bij. Vele clubs hebben interesse in de diensten van de Mexicaanse spits, die dit seizoen al goed was voor twintig treffers voor Feyenoord.

Zo zouden Atletico Madrid, Inter en Lazio Giménez graag over willen nemen, melden het Spaanse AS en het Mexicaanse TUDN. Zij weten dat de Romeinen zelfs een bod van 18 miljoen voorbereiden. Eerder werd al duidelijk dat de Portugese top achter de spits van Feyenoord aanzitten, maar ook Sevilla houdt de situatie nauwlettend in de gaten.

Prijskaartje

De vader van Santiago, Chirstian Giménez, denkt te weten welk bedrag er nodig is voor het vertrek van zijn zoon, zo vertelt hij aan de Mexicaanse tak van ESPN: "Als er een club komt en die bieden 30 miljoen, dan is het voor Feyenoord moeilijk om dat af te wijzen. Zo werkt dat in Nederland, zo moeten zij geld verdienen, maar het zou ook geweldig zijn om nog een seizoen in Rotterdam te blijven. Om nog meer te laten zien."

Christian Giménez heeft een gesprek gepland met Dennis te Kloese, de algemeen directeur van Feyenoord: "Hij wil niet dat de helft van het team vertrekt. Dat kan natuurlijk zomaar gebeuren door het goede seizoen van het team. Wij blijven rustig, want Santiago is hier gelukkig en voorlopig is er niks concreets."