Opent AZ opnieuw de score tegen PSV?

PSV-AZ is altijd een wedstrijd waar de nodige belangen op het spel staan. Dit seizoen is het niet anders, want PSV moet winnen om in de buurt van Ajax te blijven, terwijl AZ de uitstekende vorm van de laatste weken wil voortzetten. Bet365 zet voor deze topper een paar interessante bets voor jou op een rij.

Kan AZ goede reeks tegen PSV doorzetten?

Beide teams verkeren in een goede vorm. Zo heeft PSV negen van de laatste tien wedstrijden in de competitie gewonnen. De Brabanders verloren alleen de laatste wedstrijd, namelijk de topper tegen Ajax (1-2). Ook AZ won negen van de laatste tien duels. De ploeg van Pascal Jansen moest alleen tegen Feyenoord het hoofd buigen (1-0). Deze wedstrijd was overigens al in november 2021.

AZ kan overigens met plezier terugkijken op de laatste twee duels in het Philips Stadion: 0-4 en 1-3 winst. Ook wisten de Alkmaarders vier van de laatste vijf onderlinge duels te winnen.

Kan de nummer vijf van de Eredivisie weer punten pakken tegen de nummer twee? Of wint de ploeg van Roger Schmidt toch het duel net als eerder dit seizoen?

Scoort AZ weer als eerste?

AZ heeft in de afgelopen negen wedstrijden zeven keer als eerste gescoord. In de onderlinge duels met PSV gebeurde dit zelfs zeven van de laatste acht keer. Nu weer?

Feyenoord-doelman vertrekt