'Volgende Premier League-club laat oog vallen op Kökçü'

Er heeft zich een nieuwe club voor Orkun Kökçü aangediend. Volgens The Mirror is Aston Villa de volgende gegadigde voor de aanvoerder van Feyenoord. Het nieuws wordt door het doorgaans betrouwbare 1908 bevestigd.

Naar verluidt heeft de clubleiding van Feyenoord vooralsnog geen bod ontvangen. Daar kan echter vroeg in de zomerse transferwindow, die medio juni opengaat, verandering in komen. Kökçü ligt nog tot medio 2025 vast in De Kuip. De Turkse middenvelder was dit seizoen al goed voor twaalf goals en vijf assists in 42 officiële duels. Volgens Transfermarkt ligt zijn marktwaarde momenteel op dertig miljoen euro.

Aston Villa is niet de enige Engelse club die geïnteresseerd is in de diensten van Kökçü. Vanuit de Premier League wordt de twintigvoudig international gevolgd door West Ham United, Brighton & Hove Albion, Leicester City, Arsenal, Nottingham Forest, Wolverhampton Wanderers en Crystal Palace. Ook clubs als Borussia Dortmund, Benfica en Manchester United houden de verrichtingen van de Feyenoord-captain in de gaten.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers