Geeft Feyenoord de goede start een vervolg? Zet in en win!

Feyenoord wist het seizoen uitstekend te openen met een 5-2 overwinning in Arnhem tegen Vitesse. Een week later staat het treffen met sc Heerenveen op het programma. Weet Feyenoord de goede start een vervolg te geven of gooien de Friezen roet in het eten? Jack's Casino zet alle odds voor je op een rijtje! Registreer je nu en krijg een free bet die kan oplopen tot wel €50.

Een gelijkspel op komst?

In De Kuip troffen Feyenoord en sc Heerenveen elkaar 33 keer eerder. Lang niet altijd was het een uitgemaakte zaak dat de Rotterdammers de drie punten in eigen huis hielden. Sc Heerenveen wist weliswaar maar 3 keer te winnen in Stadion Feijenoord, maar hield de thuisploeg maar liefst 11 keer op een gelijkspel. Het is op basis van de historie dus zeker niet onmogelijk dat er zaterdagavond uiteindelijk een gelijke stand op het scorebord staat.

Feyenoord en sc Heerenveen delen de punten in De Kuip (6.00).

Gaat Danilo vrolijk verder met scoren?

Hoewel er flink wat twijfels bestaan over het aantrekken van Danilo, was de Braziliaanse spits afgelopen weekend op dreef. Danilo vond, met wat hulp van Vitesse-keeper Jeroen Houwen, twee keer het net bij zijn eerste officiële wedstrijd voor Feyenoord. Schiet hij zaterdagavond uit de startblokken en is hij de eerste doelpuntenmaker van de wedstrijd?

Danilo maakt eerste goal tijdens Feyenoord - sc Heerenveen (4.70).

Szymański wederom de aangever?

Sebastian Szymański maakte afgelopen zondag eveneens zijn officiële debuut voor Feyenoord. De Pool liet zich direct zien en maakte vooral indruk met zijn inzicht. Szymański was tegen Vitesse verantwoordelijk voor twee assists. Als hij tegen sc Heerenveen wederom met passjes gaat strooien, dan kan dat een mooi bedrag opleveren.

Szymański geeft een assist tijdens Feyenoord - sc Heerenveen (2.90).

REGISTREER JE NU en ontvang een freebet van €50

Wat kost gokken jou? Wees bewust, 18+