Bosz stelt Dest gelijk op in Glasgow; ook Lang aan de start

Peter Bosz zet nieuwe aanwinst Sergiño Dest gelijk in de basis bij PSV. De Amerikaan start op de linksback positie vanwege de blessure van Patrick van Aanholt. Noa Lang was een twijfelgeval, maar kan starten in Glasgow.

PSV neemt het om 21.00 uur op tegen het Schotse Rangers FC in de laatste voorronde van de Champions League. De winnaar van dit tweeluik kwalificeert zich voor de groepsfase van het miljardenbal. Vorig seizoen waren de Schotten in dezelfde ronde te sterk voor de Eindhovenaren.

Bosz kiest verder veelal voor de gebruikelijke namen. Zo staan Olivier Boscagli en André Ramalho centraal achterin met Jordan Teze op rechtsback. Op het middenvelder krijgt Ismael Saibari de voorkeur boven Isaac Babadi en Malik Tillman. Laatstgenoemde speelde vorig seizoen nog voor de Rangers.

Zie hier de volledige opstelling van PSV voor het treffen met de Rangers. Tekst gaat verder onder de Tweet.

Rangers

Bij de thuisploeg starten twee oude bekenden in de basis. Een van deze twee is Cyriel Dessers. Hij speelde in het verleden voor Feyenoord en werd een enorme publiekslieveling in De Kuip. Mede door zijn doelpunten haalden de Rotterdammers de finale van de Conference League. Ook Todd Cantwell staat in de basis bij de Schotten. Hij speeldeeen seizoen op huurbasis voor Fortuna Sittard.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers