Frank de Boer krijgt trap na: "Zijn positie al snel onhoudbaar"

Frank de Boer is alweer een aantal maanden weg bij Internazionale, maar dat houdt aanvoerder Mauro Icardi niet tegen om nog een trap na te geven aan de 46-jarige oefenmeester.

Ongelukkig

Volgens Icardi was de positie van De Boer al snel onhoudbaar.  "De spelers die niet in actie kwamen waren zeer ongelukkig en namen niet met veel enthousiasme deel als het team een feestje vierde", vertelt Icardi in de Gazzetta dello Sport.  

Pioli

De Argentijnse-spits is echter lovend over de nieuwe coach, Stefano Pioli. "De sfeer is veranderd. Zelfs de reserves voelen zich betrokken bij het project en zijn blij om deel uit te maken van de groep. Pioli heeft de mentaliteit van Inter veranderd, zelfs bij hen die onder De Boer niet speelden en nog steeds niet veel in actie komen."

Resultaten

De resultaten onder de nieuwe trainer zijn beduidend beter dan op het moment dat De Boer de leiding had. Inter wist haar laatste vier wedstrijden op rij te winnen, waardoor de ploeg op een negende plek staat in de Seria A. Icardi heeft een belangrijk aandeel in de opmars. De Argentijn scoorde al veertien keer in achttien wedstrijden.