'PSV zet in op terugkeer van Branthwaite en heeft al geïnformeerd'

PSV is in de zoektocht naar een defensieve versterking gestuit op een oude bekende, namelijk Jarrad Branthwaite. De Engelsman werd vorig seizoen gehuurd van Everton en niet overgenomen door de te hoge transfersom, maar duikt nu weer op.

De Eindhovenaren deden wel een poging om Branthwaite definitief te binden, maar dat werd na een tijdje stilgelegd. Nu blijkt dat het tijdelijk in de koelkast van het Philips Stadion heeft gestaan, omdat de Brit nu weer een optie is voor de ploeg van Peter Bosz. Volgens Marco Timmer wordt de deal pas echt concreet als Ibrahim Sangaré zal vertrekken uit Brabant.

Volgens Rik Elfrink is er weer contact gelegd met het management van de verdediger. 'Er is nog altijd behoorlijke twijfel of PSV hem wel kan of wil betalen, maar Branthwaite zelf staat absoluut open voor een terugkeer', zo wordt duidelijk. Hij was aandachtig toeschouwer in het Ibrox Stadium tijdens het duel tussen Rangers FC en PSV en dat maakt de ijzers weer iets heter. Zeno Debast is een naam die ook genoemd wordt, maar hij lijkt definitief te duur bevonden door Earnest Stewart. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers