Woerts vraagt om geduld bij Feyenoord-fans: "Feyenoord neemt rustig de tijd"

Chris Woerts vertelt al maanden bij VI dat Feyenoord akkoord is met mogelijke investeerders. Echter is er tot op heden nog steeds geen definitieve 'go'. Volgens de oud-commercieel directeur van de Rotterdammers ligt er sinds twee weken een concreet voorstel.

De uitzending van VI Vandaag is nog maar net begonnen als vaste tafelgast René van der Gijp het vragenvuur opent richting Woerts. ''Waar blijft dat geld voor Feyenoord joh"?! ''Daar blijven ze mee bezig'', reageert Woerts. ''Daar zijn ze al twintig jaar mee bezig, daar komt nooit meer wat van", pareert de oud-voetballer.

Volgens Woerts zijn de Rotterdammers druk bezig met het bestuderen van dit voorstel. ''Allerlei advocaten moeten zich door zestien pagina’s van een term sheet heen worstelen. Het gaat om 55 miljoen. Veertig miljoen voor de aandelen en vijftien miljoen voor een lening. Feyenoord neemt rustig de tijd". Van der Gijp vindt het allemaal te lang duren. ''We moeten jou nu wel de schuld gaan geven dat we straks naar Jorrit Hendrix zitten te koekeloeren, grapt de analist.

Ook interessant