Transfergeruchten: Ajax in de markt voor Argentijnse back, Chelsea hoopt op Lewandowski

Transfergeruchten: Ajax in de markt voor Argentijnse back, Chelsea hoopt op Lewandowski

Lees tussen 1 juni en 31 augustus dagelijks de Voetbalflitsen Transfergeruchten, een overzicht van de belangrijkste en meest spraakmakende geruchten op de transfermarkt in binnen- en buitenland.
Lees hier de vorige Voetbalflitsen Transfergeruchten.

Eredivisie:

  • Ajax hoopt zich te versterken met een Argentijns international. De 28-jarige Emmanuel Más moet de nieuwe linksback van de Amsterdammers worden. In de winterstop kwam de verdediger nog voor 1,5 miljoen euro naar Trabzonspor. Aangezien het contract van Más nog doorloopt tot de zomer van 2020 kan de Turkse club veel geld vragen. Volgens Sporx moet Ajax zo'n acht miljoen euro betalen als ze de achtvoudig international willen overnemen. 
  • Sofyan Amrabat is naar eigen zeggen klaar voor een overstap naar Feyenoord. Zijn huidige club FC Utrecht kan binnenkort een hoger bod op de middenvelder verwachten, weet het Algemeen Dagblad. De Domstedelingen sloegen eerder een bod van twee miljoen euro af. Feyenoord hoopt snel een akkoord te bereiken over een transfer van Amrabat.
  • Meerdere Italiaanse clubs zijn geïnteresseerd in Gastón Pereiro van PSV. Naast Lazio zou volgens Voetbal International ook Atalanta Bergamo de vleugelaanvaller graag aan haar selectie toevoegen. Beide clubs zouden zich echter nog niet concreet hebben gemeld bij de Eindhovenaren. De Uruguayaanse Pereiro kwam in 2015 naar PSV. De aanvaller werd voor zeven miljoen euro gekocht van Nacional en heeft nog een contract tot de zomer van 2020.

Bekijk hier de Done Deals uit de Eredivisie!

Buitenland:

  • Bayern München-aanvaller Robert Lewandowski maakt mogelijk een overstap naar Engeland. Volgens Sky Sports hebben vertegenwoordigers van Manchester United en Chelsea de gesprekken al geopend met de Poolse spits. Zijn contract loopt echter nog door tot 2021 dus zal Bayern hem niet zo gemakkelijk laten gaan. Lees hier meer.
  • AC Milan blijft zich roeren op de transfermarkt. De club heeft al vier aankopen gedaan in deze zomer. Nu zouden de Italianen echter een speler willen verkopen. Carlos Bacca staat in de belangstelling van het Franse Olympique Marseille. Volgens Calciomercato vraagt Milan zo'n twintig miljoen euro voor de Colombiaanse spits. Marseille is niet bereid om zoveel te betalen en hoopt te onderhandelen met de Rossoneri. Bacca heeft nog een contract tot de zomer van 2020 bij AC Milan. Hij speelde tot nu toe 77 wedstrijden voor de club en scoorde 34 keer.
  • De transfer van Mohamed Salah naar Liverpool is volgens The Mirror bijna afgerond. De club zal volgens het medium 44 miljoen euro uitgeven aan de speler van AS Roma. De Egyptische aanvaller speelde al eerder in Engeland. Roma nam de aanvaller in de zomer van 2016 permanent over van Chelsea, nadat hij eerder al verhuurd was aan de Romeinen. Salah speelde vorig jaar 41 wedstrijden voor AS Roma. Hij scoorde negentien keer in deze duels en gaf vijftien assists.