Aad de Mos heeft advies voor Hirving Lozano: "Hij moet nog een jaar bij PSV blijven"

Hirving Lozano staat na één jaar PSV en een goed WK met Mexico in de belangstelling van (top)clubs uit het buitenland, maar volgens Aad de Mos is de 22-jarige aanvaller nog helemaal niet toe aan een vertrek uit Eindhoven. Het advies van de ex-trainer aan Lozano: blijf nog minimaal één jaar in de Eredivisie. 

"Hij moet nog een jaar bij PSV blijven. Hij ontwikkelde zich erg snel in zijn eerste jaar, had geen aanpassingsproblemen en heeft een geweldig seizoen gedraaid", zegt De Mos in gesprek met Marca Claro. "Na het WK zou het het beste zijn als hij terugkeert naar PSV. De teams die hem in het vizier hebben zullen een goede aanbieding voor hem doen."

Naar verluidt hebben Barcelona, Juventus en Arsenal intresse in de buitenspeler, die afgelopen zomer door PSV voor ruim tien miljoen euro werd overgenomen van het Mexicaanse Pachuca. De Mos: "Als ik hem was zou ik drie jaar lang bij PSV blijven. Op die manier kan hij honderd wedstrijden in de Eredivisie spelen en dan de stap maken naar de Spaanse of de Engelse competitie."